Menu van de week

Hallo allemaal,


Het wordt een feestelijke week voor ons gezinnetje, 15 september wordt mijn moedertje 80 jaar en omdat ik het feest graag goed voor wil bereiden in onze mooie tuin, kook ik deze week voor jullie op maandag, dinsdag en woensdag. Toevallig ben ik woensdag zelf ook jarig en ik tracteer jullie dan ook op een smakelijke cupcake als je die dag eten komt halen. De website van de kookshow is weer aangevuld met een aantal  nieuwtjes en veel nieuwe hapjes. Kijk gerust eens rond op www.bettyskookshow.nl


Nieuws


- De Kookshow is vanwege vakantie gesloten van 21 september tot en met 5 oktober.

- Voortaan is het 1 keer in de maand op donderdag mogelijk om aan te schuiven aan tafel voor een eenvoudige maaltijd. (Bij goed weer buiten) De eerstvolgende Betty's table zal donderdag 20 september zijn. Er kunnen maximaal 10 mensen aanschuiven. Het menu is een beetje afhankelijk van het aantal gasten. De kosten voor hoofdgerecht, nagerecht en 1 drankje naar keuze zijn 15 euro. (Dan krijg je de lekker gebakken aardappeltjes rechtstreeks op je bordje en blijven ze ook lekker), extra drankjes zijn verkrijgbaar natuurlijk, bier en wijn kosten 2 euro, een glaasje fris 1 euro.

- Voor Betty's table van 18 oktober hebben al 5 personen gereserveerd, er mogen nog maximaal 5 mensen aanschuiven.

- naast de paellaparty en de fajitaparty, is het nu ook mogelijk om een Pokeparty te bestellen, vanaf 22,50 per persoon en wat is er nu leuker dan samen met je vrienden of familie je eigen bowl samen te stellen. Bel gerust voor meer informatie, binnenkort komen de menu's en prijzen uitgewerkt op de website.

- Wil jij een keertje met vrienden of vriendinnen uit eten en heb je geen zin om in een druk restaurant te eten? Bespreek dan eens de mogelijkheden om hier te dineren, maximaal 8 personen. Menu en prijs zijn bespreekbaar. Ik zorg voor een fijne maaltijd in informele sfeer.


De strippenkaart!


Als je tevreden bent over het eten en je wil graag vaker terugkomen om een maaltijd af te halen, dan kan je een strippenkaart aanschaffen. Je stuurt me je N.A.W. gegevens en geeft aan of je 60, 75, of 90 euro in je maaltijdpot wil storten. Je krijgt dan van mij een factuur voor het gekozen bedrag. Na betaling kan je maaltijden komen halen tot het bedrag weer op is. Dat wordt hier bijgehouden met de datum en het bedrag van de geleverde maaltijd. Voor mij is het administratief een handige manier van werken en voor jullie heeft het als voordeel dat je maar 6 euro per maaltijd betaalt in plaats van 6,25 (voor een normale maaltijd). Eventuele bezoeken aan restaurantavonden worden apart in rekening gebracht.


De spelregels


Ik zou het prettig vinden als je de avond van te voren bestelt via mail of app en wanneer dat niet lukt, op de dag zelf even belt of appt voor 12.00 uur. Zelf een bakje meebrengen (bij elk gerecht staat hoeveel bakjes je nodig hebt) Ik probeer zo min mogelijk afval te produceren. Afhalen graag tussen 16.30 uur en 18.30 of na afspraak wat eerder of later.


Catering


Wil je gebruik maken van de catering? Dat kan altijd, want dat is een van de redenen waarom ik een dag minder door de week kook. In principe is alles mogelijk als het om hartige hapjes gaat, Er zijn ook een aantal warme gerechten te bestellen. En wil je mij erbij om mee uit te serveren? Dat kan ook tegen redelijk uurtarief.


Het menu voor de week van 10 september:


Soep van de week:

Groentensoep met balletjes 2,00 in combinatie met het menu 1,50.


Maandag 10 september:

Pokebowl, gemarineerde zalm, kipteriyaki, paprika, broccoli, wortel en komkommer deze keer! De basis van little gem en sushirijst en een sesa-sojadressing

Prijs 7,50

grote portie 10,00

bakje krijg je van mij

Voor de non-bowl believers: nasi met pikante kip en broccoli


Dinsdag 11 september:

Stamppotje snijbonen, witte boontjes en karbonade met champignons in jachtsaus.

Prijs 6,25

(1 bakje)


Woensdag 12 september:

Geroosterd spek uit de oven, sperzieboontjes en gebakken krieltjes vandaag, en toe een cupcake met glazuur als traktatie per bestelling. Wil je er meer dan mag je ze bij bestellen voor 1,50 per stuk.

Prijs 6,25

(1 bakje)Ontdek het menu van de week


Copyright @ All Rights Reserved