Menu van de week

Ontdek het menu van de week

Hallo allemaal,

 

Het menu van de week wordt wekelijks hier geplaatst, maar als je inschrijft voor de nieuwsbrief op de homepage, ontvang je hem wekelijks in je mailbox. Hij wordt iedere zaterdagochtend voor 12 uur verzonden, en dan ook op de facebookpagina van de kookshow geplaatst.

 

De spelregels 

Ik zou het prettig vinden als je de avond van te voren besteld via mail of app en wanneer dat niet lukt, op de dag zelf even belt of appt voor 12.00 uur. Niet veranderd: Zelf een bakje meebrengen (bij elk gerecht staat hoeveel bakjes je nodig hebt) Ik probeer zo min mogelijk afval te produceren. Afhalen graag tussen 17.00 uur en 18.30 of na afspraak wat eerder of later. 

 

 

Mail om te bestellen naar welkom@Bettyskookshow, of bel of app naar 06-29442918

 

Het menu voor de week van 16 april:

 

Soep van de week:

Wontonsoep, Oosters getinte soep met huisgemaakte wontons met daarin gehakt van garnalen, lekker pikant! De prijs is 2,50, in combinatie met het menu 2,00.

 

Maandag 16 april:

Thaise noedels met varkenshaas of tempeh, lekker hartig gerecht, met paksoi, paprika, rode ui en wortel.

Prijs 6,25 

(1 bakje)

 

Dinsdag 17 april:

Stamppot raapstelen met gebakken victoriabaars, de eerste voorjaarsstamppot op het menu! 

Prijs 6,25 

(1 bakje)

 

Woensdag 18 april:

The Italian bowl: Gegrilde kipfilet of warmgerookte zalm, halfgedroogde tomaatjes, ingemaakte paprika, groene asperges, verse basilicum eb gemarineerde mini-mozzarella, op een bedje van riso en rucola, met een dressing van notenpesto.

Prijs 7,50 voor de kleine en 10 euro voor de grote, de bakjes krijg je van mij. 

 

Voor de nonbowl-believers... een warme pastamaaltijd met bijna dezelfde ingredienten, maar een wat grotere pastasoort, zoals fusili.

Prijs 6,25

(1bakje)

 

Donderdag 19 april:

Bietjes met puree en gebakken appel, met schouderkarbonade en kruidenjus.

Prijs 6,25 

(1 bakje)

 

Tot volgende week! 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved