Menu van de week

Ontdek het menu van de week

Hallo allemaal,


Het was een gezellige, drukke week in de keuken en ik vond het fijn jullie weer allemaal te zien. Deze week kook ik vanwege andere drukke werkzaamheden maar drie dagen voor jullie, donderdag ben ik er niet.


De strippenkaart!

Als je tevreden bent over het eten en je wil graag vaker terugkomen om een maaltijd af te halen, dan kan je een strippenkaart aanschaffen. Je stuurt me je N.A.W. gegevens en geeft aan of je 60, 75, of 90 euro in je maaltijdpot wil storten. Je krijgt dan van mij een factuur voor het gekozen bedrag. Na betaling kan je maaltijden komen halen tot het bedrag weer op is. Dat wordt hier bijgehouden met de datum en het bedrag van de geleverde maaltijd. Voor mij is het administratief een handige manier van werken en voor jullie heeft het als voordeel dat je maar 6 euro per maaltijd betaalt in plaats van 6,25 (voor een normale maaltijd). Eventuele bezoeken aan restaurantavonden worden apart in rekening gebracht. 


De spelregels 

Ik zou het prettig vinden als je de avond van te voren bestelt via mail of app en wanneer dat niet lukt, op de dag zelf even belt of appt voor 12.00 uur. Zelf een bakje meebrengen (bij elk gerecht staat hoeveel bakjes je nodig hebt) Ik probeer zo min mogelijk afval te produceren. Afhalen graag tussen 17.00 uur en 18.30 of na afspraak wat eerder of later. 


Het menu voor de week van 11 juni:


Soep van de week:

Goedgevulde Italiaanse tomaten-groentensoep,  2 euro, in combinatie met het menu 1,50.


Maandag 11 juni:

Bebek Betutu (gesmoorde Balinese eendenpoot) met gele rijst en sperzieboontjes. Of naar keuze een stukje gebakken kabeljauw met dezelfde kruiden. 

Prijs 6,25 

(1 bakje)


Dinsdag 12 juni:

Aardappeltortilla met geroosterde bloemkool en kipfilet, of kipstuckjes van de vegetarische slager.

Prijs 6,25 

(1 bakje)


Woensdag 13 juni:

Stamppotje snijbonen, witte bonen, spekjes (of vegetarische speckjes) met erbij een gehaktbal uit eigen keuken, of een vegetarische gehacktbal. 

Prijs 6,25 

(1 bakje)


Donderdag 14 juni:

Vandaag heb ik andere werkzaamheden.


Copyright @ All Rights Reserved